قیمت و خرید کابل شیلد دار

کابل شیلد دار، کابل های الکتریکی هستند که با یک لایه محافظ برای به حداقل رساندن تداخل الکترومغناطیسی (EMI) و تداخل فرکانس رادیویی (RFI) طراحی شده اند. شیلدها به عنوان مانعی برای جلوگیری از ورود یا خروج سیگنال های الکتریکی خارجی به کابل عمل می کند.

نمایندگی سیم و کابل کمان

برخی از انواع کابل های شیلد دار کمان

قیمت کابل شیلد دار به عوامل مختلفی وابسته است و بدون در نظر گرفتن این عوامل، نمی‌توان اطلاعات دقیقی درباره قیمت روز این کابل‌ها ارائه نمود. نوع کابل محافظ دار، کیفیت آن، جنس و برند تولید کننده کابل و عواملی از این دست در تعیین قیمت روز کابل‌های شیلد دار نقشی کلیدی را بازی می‌کنند.

صنایع کمان یکی از مراکز معتبر فعال در زمینه عرضه و فروش کابل محافظ دار است. شما می‌توانید برای خرید انواع کابل‌های محافظ دار، با شماره تلفن‌های موجود در سایت با مشاورین ما تماس گرفته و با مشاوره رایگان، می‌توانید از قیمت روز کابلهای شیلد دار مطلع شوید.

برای مشاهده جدید ترین لیست قیمت کابل های مختلف کمان وارد شوید

معرفی کابلهای شیلد دار یا محافظ دار

این محصول، نوعی کابل ارتباطی است که علاوه بر روکش‌های عایق برای حفاظت از رسانای داخلی، دارای یک لایه محافظ (شیلد) است که به انتقال سیگنال در داخل کابل کمک می‌کند. لایه محافظ در کابل‌های شیلد دار می‌تواند به دو صورت فلزی و غیرفلزی باشد. شیلد محافظ معمولاً از فلزاتی مانند آلومینیوم، مس یا مخلوطی از آن‌ها تولید شده است.

مزیت کلیدی این محصول، مقاومت و پایداری بیشتری در برابر نویزهای الکترومغناطیسی و مشکلات انتقال سیگنال‌‌های دیجیتالی می‌باشد. از این کابل‌ها در دستگاه‌های پزشکی، خطوط ارتباطی صنعتی، خطوط ارتباطی شبکه‌های رایانه‌ای، دستگاه‌های رادیویی و تجهیزات جانبی و … استفاده می‌شود.

برای خرید  سیم و کابل کمان وارد شوید

کابل کمان ارائه دهنده انواع کابل های شیلد دار در انواع و دسته بندی های مختلف می باشد. برای خرید و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان فروش ما، از طریق شماره های مندرج در سایت تماس بگیرید.

خرید کابل شیلد دار از صنایع کابل کمان

انواع کابلهای محافظ دار

کابل شیلد دار یکی از مهمترین و پرکاربردترین انواع تجهیزات مخابراتی موجود در بازار است و دارای انواع مختلفی است که از جمله‌ی مهمترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

1. کابل فویلی

کابلهای فویلی از یک سیم نازک که معمولا از جنس آلومینیومی و یک لایه‌‌ی محافظ از فویل شیشه‌ای تشکیل شده است. این فویل برای حفاظت از سیگنال در برابر تداخلات الکترومغناطیسی که ممکن است ناشی از منابع مختلفی مانند خطوط فشار قوی‌تر و ماشین‌آلات صنعتی باشند، استفاده می‌شود.

همچنین، کابل شیلد دار فویلی می‌تواند در محیط‌هایی که خطر نشتی الکتریکی وجود دارد، به کار گرفته شوند. کابل فویلی دارای انواع مختلفی است که مهمترین آن‌ها شامل کابل‌های شبکه، USB، HDMI و … می‌باشند.

همچنین بخوانید : جدول تبدیل کابل مسی به آلومینیومی

کابل فویلی شیلد دار

2. کابل شیلد دار بافته شده

کابل شیلد دار بافته شده یکی از پرکاربردترین انواع کابل‌های شیلد دار در محیط صنعتی به شمار می‌آید. همانطور که از نامشان مشخص شد، کابل‌های شیلد بافته شده به شکل شبکه‌ای از سیم‌های مسی بهم تنیده شده هستند.

کابل بافته شده، میدان الکتریکی خارجی را کاهش می دهد و تداخل الکترومغناطیسی میان سیگنال‌ها را به حداقل می‌رساند. بسته به کیفیت کابل، این کابل‌ها می‌توانند تداخل امواج الکترومغناطیسی را چیزی بین 70 تا 90 درصد کاهش دهند.

3. کابل شیلد قدرت

کابل محافظ دار قدرت یک نوع کابل است که برای انتقال انرژی الکتریکی با توان بالا (معمولا بیش از ۱ کیلو وات) استفاده می‌شود. استفاده از کابل قدرت در شرایطی مثل فضاهای باز، زیر خاک، داخل آب و … رواج زیادی دارد.

کابل‌های شیلد دار قدرت می‌توانند در برابر شرایط بیرونی مقاومت کرده و برای کاربردهای صنعتی و زیرزمینی مناسب هستند. کابل شیلد دار قدرت در صورت بروز نویز الکترومغناطیسی در سیستم می‌تواند از عواقب آن جلوگیری نماید.

کابل شیلد قدرت

4. کابل محافظ دار افشان

کابل افشان، یکی از انواع کابل‌های الکتریکی است که به منظور حفاظت از سیم‌های داخلی در برابر تداخل الکترومغناطیسی (EMI) و تداخل رادیویی فرکانس بالا (RFI) استفاده می‌شود. شیلد این دسته از کابل‌های محافظ دار از یک لایه فلزی ساخته شده است.

جهت خرید و مشاهده قیمت کابل افشان وارد شوید

5. کابل محافظ فرمان و کنترل

کابل محافظ دار فرمان و کنترل، از یک کابل الکتریکی با دو یا چند رشته رسانایی (conductor) درون آن و یک لایه محافظ تشکیل شده است. لازم به ذکر است که این کابل‌ها از جمله‌ی کابل‌های فشار ضعیف هستند.

همانطور که از نامشان مشخص است، کابل محافظ فرمان و کنترل جهت انتقال سیگنال‌های دیجیتال و آنالوگ از کابل کنترل و فرمان به کار گرفته می‌شوند.

کابل محافظ فرمان و کنترل

6. کابلهای شیلد دار مفتولی

کابل‌های مفتولی نوعی از کابل‌های شیلد دار هستند که در دارای یک هسته مفتولی شکل و شیلد فلزی که عمدتا از جنس فلز مس تولید شده، می‌باشند. این دسته از کابل‌های محافظ دار نسبت به کابل‌های افشان از مقاومت کمتری برخوردار بوده و برای کاربردهای فشار قوی مناسب هستند.

همچنین بخوانید:قیمت و خرید کابل آسانسور، بادوام و با کیفیت

کاربرد کابل شیلد دار کجاهاست؟

کابل‌های شیلد دار به دلیل مزایای قابل توجهی که دارند، در حوزه‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. این کابل‌ها به دلیل مقاومت بالا در برابر نویز و اختلالات الکترومغناطیسی به کار گرفته می‌شوند و از جمله‌ی مهمترین کاربردهای آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

1) کاربرد در ماشین آلات و تجهیزات صنعتی

کابل‌های شیلد دار به‌ عنوان راه حلی مناسب برای جلوگیری از اختلالات الکترومغناطیسی و حفاظت از سیم‌ها و ماشین آلات در برابر تداخل با سایر دستگاه‌های الکترونیکی در تجهیزات صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

2) شبکه‌های کامپیوتری

کابل‌های محافظ دار، در شبکه‌های‌ کامپیوتری نیز جهت بهبود کیفیت انتقال داده و جلوگیری از اختلالات الکترومغناطیسی در این حوزه به کار گرفته می‌شود.

3) تجهیزات صوتی

کابل‌های شیلد دار برای حفظ کیفیت صدا و جلوگیری از اختلال در تولید صدا در رسانه‌های برقی صوتی بکار می‌روند.

4) حوزه پزشکی

استفاده از کابل شیلد دار موجب بهبود کیفیت عملکرد دستگاه و تجهیزات پزشکی می‌شود.

5) سیستم‌های گرمایشی و تهویه مطبوع

عمده دستگاه‌ها و سیستم‌های گرمایشی و تهویه مطبوع با انرژی برق کار می‌کنند. اولا استفاده از کابل‌های شیلد دار به دلیل استحکام و طول عمر بالاتری که دارند، در این حوزه رایج است. در ثانی این کابل‌ها اختلالات الکترومغناطیسی را نیز در این تجهیزات کاهش می‌دهند.

6) صنایع برق و الکترونیک

کابل‌های شیلددار، در صنایع برق و الکترونیک برای حفظ کیفیت انتقال برق و همچنین حفاظت از سیم‌ها و قطعات الکترونیکی در برابر نویزهای الکترومغناطیسی به کار گرفته می‌شوند.

جهت خرید و کسب اطلاعات بیشتر راجع‌به قیمت سیم برق وارد شوید

مزایای کابلهای شیلد دار چیست؟

مزایای قابل توجه این نوع تجهیزات، سبب شده تا در حوزه‌های مختلف مورد استفاده قرار بگیرند. در ادامه به مزایای آنها اشاره می نماییم:

  • مقاومت عالی در برابر تداخلات الکترومغناطیسی (EMI) و نویزهای الکترومغناطیسی (RFI)
  • استحکام بالا در برابر شرایط نامطلوب محیطی مانند: رطوبت، گرد و غبار و تغییرات دمایی
  • تحمل بالا در برابر نیروی فشاری، کشیده شدن و گره خوردن
  • دوام و طول عمر بالا
  • عملکرد بهتر با کاهش تداخل نویز
  • کاهش هزینه‌های مربوط به تعویض و تعمیر کابل و قطعات

مزایای کابلهای شیلد دار

همچنین بخوانید : معرفی کابل فشار ضعیف

تفاوت کابل شیلد دار (محافظ دار) و بدون شیلد چیست؟

در خصوص تفاوت کابل شیلد دار و بدون شیلد لازم به ذکر است که این کابل‌ها می‌توانند تفاوت‌های مختلفی داشته باشند. یکی از مهمترین تفاوت آن‌ها، وجود و عدم وجود لایه شیلد یا محافظ است. لایه محافظ در کابل شیلد دار از فلزاتی مانند مس و آلومینیوم تولید می‌شود و این در حالی است که در کابل‌های بدون شیلد، خبری از این لایه نیست.

تفاوت دیگر نیز در مقاومت به نویز و تداخل الکترومغناطیسی است. کابل‌‌‌های شیلد دار برای مقابله با نویز و تداخل الکترومغناطیسی بهتر هستند، زیرا پوشش فلزی شیلد باعث قطع و جذب نویز و تداخل الکترومغناطیسی می‌شود.

در حالی که کابل‌‌‌های بدون شیلد این قابلیت را ندارند و ممکن است به دلیل دچار شدن به نویز و تداخل الکترومغناطیسی، باعث کاهش کیفیت سیگنال شوند. همچنین، هزینه کابل‌‌‌‌های شیلد دار نسبت به کابل‌‌‌های بدون شیلد بیشتر است که دلیل آن، پوشش فلزی شیلد این کابل‌هاست.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 9 =